Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: JK Labud SPLIT Start Paiške regate u petak u 10 sati

SPLIT Start Paiške regate u petak u 10 sati

Posvećena nedavno preminulom Filipu Zlatanu Zoričiću

U petak, 3.svibnja u 10 sati, iz Splita starta ovogodišnja Paiška regata, a posvećena je velikom jedriličaru, ali i strastvenom ribolovcu nedavno preminulom Filipu Zlatanu Zoričiću, članu jedriličarskog kluba Labud.

Jedriličare će po dolasku u Stari Grad dočekati domaćini uz 'teću' tople spize, a subota je rezervirana za revijalno ribolovno natjecanje u zaljevu koje su pripremili turistička zajednica Starog Grada i športsko ribolovno društvo 'Šarag' koje je osiguralo i 'ješku' za ribolovce.


Područje ribolova je Starigradski zaljev. Početak ribolova je u 10 sati, a poželjno je da sve jedrilice isplove zajedno 15 minuta ranije. Kraj ribolova je u 15 sati, a vaganje ulova i dodjela nagrada najuspješnijima od 16 sati. Lovi se svim vrstama udica iz broda (smiju se koristiti i vlastiti pribor za udičarenje), a Raiffeisen leasing je osigurao i po jednu dodatnu poklon kančanicu za svaku jedrilicu. Izvagani ulov se sortira u vrećice za izvlačenje 'nagrada po srići'. Ribolovci trebaju imati valjane ribolovne dozvole kod sebe tijekom natjecanja. Nagrade su osigurali restoran Kod barba Luke, bistro kod Damira i Vina Tomić. Sve to će na kraju začiniti i velika 'teća' brudeta koja je pripremljena za sve jedriličare-ribolovce.

Za sve navedeno pobrinuli su se domaćini, jedriličarski klub Labud, Turistička zajednica Staroga Grada i Grad Stari Grad, uz susretljivost i potporu Županijske Lučke Uprave.

Vaša reakcija na temu