Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Press Brat bivšeg veznjaka Hajduka vratio se na teren nakon sedam i pol godina i nanizao tri pobjede!

Brat bivšeg veznjaka Hajduka vratio se na teren nakon sedam i pol godina i nanizao tri pobjede!

Izborio je ulazak u glavni turnir

Marin Bradarić izborio je ulazak u glavni ždrijeb ITF teniskog turnira u Osijeku. Nakon sedam i pol godina 38-godišnji Bradarić odlučio se ponovno barem nakratko igrački aktivirati te je nanizao tri pobjede te izborio ulazak u glavni turnir.

Pobijedio je redom; Rumunja Gustina 6:1, 6:0, zatim Austrijanca Gloecklera 6:1, 6:4, a potom u trećem kolu kvalifikacija Rusa Mishkina 6:4, 4:6, 13:11. 

Bradarić je aktualni izbornik hrvatske ženske teniske reprezentacije, a posljednji meč odigrao je u listopadu 2016. godine. 

Ranking karijere mu je 349. mjesto, a njegov mlađi brat Filip bivši je hrvatski reprezentativac, igrao je u Hajduku, a sada je u Zrinjskom. 

Vaša reakcija na temu