Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Ivica Čavka Brekalo: Osjećam se bolje, nažalost sam imao peh s ozljedom kad je bilo najbitnije

Brekalo: Osjećam se bolje, nažalost sam imao peh s ozljedom kad je bilo najbitnije

'Bilo bi lijepo da zaključimo sezonu u barem nekom pozitivnom ritmu'

Josip Brekalo je uoči utakmice protiv Varaždina rekao:

- Nakon poduže vremena pred praznim tribinama imamo priliku opet naše navijače počastiti nizom do kraja. Šest utakmica sa svim pobjedama, bilo bi lijepo da zaključimo sezonu u barem nekom pozitivnom ritmu.

Varaždin?

- To je mlada ekipa koja voli igrati nogomet, koja svakome može napraviti probleme. Mi smo se s njima namučili u prvenstvu. Nadam se da ćemo pokazati da smo bolji.

Što je s osobnom motivacijom, skoro pa dvoznamenkasti broj asistencija?

- Osjećam se bolje, nažalost imao sam peh s ozljedom kad je bilo najbitnije. Tako je kako je, nadam se da ću što bolje završiti sezonu i pomoći ekipi svojim doprinosom da pobijedimo do kraja.

S desnog krila...

- Desno ili lijevo, to je trenerova odluka, svugdje se trebam dobro snaći, mislim da sam dobro odgovorio na tu zadaću i treba tako nastaviti.

Vaša reakcija na temu