Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
HRVATSKI REPREZENTATIVAC OTKRIO: U Dinamu sam plakao, san mi je zaigrati za Hajduk na punom Poljudu!

HRVATSKI REPREZENTATIVAC OTKRIO: U Dinamu sam plakao, san mi je zaigrati za Hajduk na punom Poljudu!

'Bilo je jako teških trenutaka'

Hrvatski reprezentativac Martin Erlić bio je gost emisije 'Knjaz kod Vatrenih' u kojem se dotakao brojnih tema. 

- Kada sam se rodio, moji su živjeli u štali. Bile su životinje u jednoj prostoriji i od njih nas je dijelio samo jedan zid. Bilo je jako teških trenutaka, čak i skupljanja boca. Koliko danas samo Hrvata skuplja boce... Nije sramota, ali to nikada nisam rekao. Takve neke stvari volim inače zadržati za sebe. Otac me naučio da i zadnjih deset kuna podijelim s prijateljima. Govorio mi je uvijek da je bitno da me ljudi cijene, a ne da me pamte kao škrtu i sebičnu osobu. Pozdravljam uvijek svaku osobu, to radim iz poštovanja. Od čistačice u klubu pa do direktora - rekao je Erlić koji je s 12 godina otišao u Dinamo.

- Prva dva mjeseca plakao sam svaku večer, ali oca nisam mogao nazvati, jer mi je rekao da ću se, ako ću plakati, morati vratiti natrag. Onda sam zvao braću ili sestre. Nije bilo lako, ali se na kraju isplatilo. Nisam bio tehnički potkovan, ali sam radio više od drugih.

Otkrio je i koji mu je san.

- Kao mali sam navijao za Hajduk i nadam se da ću jednog dana zaigrati na punom Poljudu.

Vaša reakcija na temu