Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Dalmatinski portal Istra za dvoboj s Hajdukom pustila u prodaju tribinu koja je bila zatvorena u susretu s Rijekom

Istra za dvoboj s Hajdukom pustila u prodaju tribinu koja je bila zatvorena u susretu s Rijekom

'Otvaranjem istočne tribine, u ovom slučaju, štitimo vlasnike naših sezonskih ulaznica i pokazujemo poštovanje navijačima Istre'

Istra 1961 i Hajduk igraju utakmicu 33. kola SuperSport HNL-a na Aldo Drosini 12. svibnja u 19.10 sati.

Puljani su u prodaju pustili ulaznice za sve tribine, uključujući i onu istočnu, koja je bila prazna za susret s Rijekom.

- S obzirom na veliki interes lokalnog stanovništva, među kojima je mnogo navijača Hajduka, NK Istra 1961 otvorit će za gledatelje istočnu tribinu. Ovim putem podsjećamo da su navijačka obilježja gostujućeg kluba dozvoljena isključivo na južnoj tribini, bez iznimke. Kao što smo u ranijim priopćenjima istaknuli, istočna tribina na stadionu Aldo Drosina otvara se isključivo onda kad se pokaže interes lokalne zajednice (građana Istarske županije) te za vrijeme turističke sezone kad na utakmice dolazi veliki broj gledatelja iz inozemstva. Otvaranjem istočne tribine, u ovom slučaju, štitimo vlasnike naših sezonskih ulaznica i pokazujemo poštovanje navijačima Istre 1961 - poručili su iz Istre.

Cijena za istok je 9 eura, a za jug 8 eura.

Vaša reakcija na temu