Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović Jadran svladao Mladost i plasirao se u finale Prvenstva Hrvatske

Jadran svladao Mladost i plasirao se u finale Prvenstva Hrvatske

Tamo će snage odmjeriti s dubrovačkim Jugom

U trećoj utakmici polufinala Prvenstva Hrvatske, Jadran je na poljudskom bazenu svladao Mladost 12:9.

Nakon iznenađenja koje su im Zagrepčani priredili u petak, Splićani su u današnju majstoricu ušli izrazito žustro, razigrano i fokusirano. 

Poslije prve dvije četvrtine ostvarili su prednost od pet pogodaka te je bilo izvjesno kako će upisati još jednu dominantnu pobjedu nad zagrebačkim klubom. 

Međutim, Mladost se konsolidirala te u trećoj četvrtini smanjila zaostatak na dva pogotka razlike. Zagrepčani su se u posljednjoj četvrtini borili svom silom, ali kvaliteta i iskustvo splitske momčadi nije im dopustilo da prirede novo iznenađenje. U konačnici su domaćini slavili s tri pogotka razlike. 

Tako se Jadran zasluženo plasirao u finale Prvenstva Hrvatske, u kojem će snage odmjeriti s dubrovačkim Jugom. Prisjetimo se, Jadran je prošle godine u finalu ovog natjecanja svladao upravo Jug te osvojio svoju prvu titulu prvaka Hrvatske. 

Vaša reakcija na temu