Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Ivica Čavka Ovo je ljestvica drugog dijela sezone, nećete vjerovati gdje je Hajduk...

Ovo je ljestvica drugog dijela sezone, nećete vjerovati gdje je Hajduk...

U drugom dijelu sezone 'bijeli' su potonuli

Nakon prvog dijela sezone Hajduk je bio na vrhu. 'Bijeli' su imali 41 bod, šest više od Rijeke (imala je utakmicu manje) te sedam više od Dinama (imali su dvije utakmice manje). Nakon 19 godina Hajduk je postao jesenski prvak. 

Euforija je bila golema, očekivanja su bila velika. Nakon remija u posljednjem kolu prvog dijela sezone oglasio se i sportski direktor. Kako on to inače voli, na društvenim mrežama.

- Bez straha. Nema ograničenja. Nema izgovora - poručio je tada Mindaugas Nikoličius

No, četiri mjeseca kasnije Hajduk je treći, s 11 bodova manje od vodećeg Dinama i deset manje od Rijeke. Kako je to moguće? Ljestvica drugog dijela sezone je za 'bijele' poražavajuća. 

Hajduk je u 13 utakmica ostvario samo šest pobjeda, uz dva remija i čak pet poraza. Osvojio je 20 bodova od mogućih 39. Premalo, preslabo i dovoljno tek za peto mjesto na ljestvici drugog dijela sezone. Usporedbe radi, Dinamo je osvojio 15 bodova više (ne računajući dvije zaostale utakmice), a Rijeka čak 12 bodova više (nismo računali zaostali susret s Goricom).

Više bodova od Hajduka osvojili su čak Osijek i Lokomotiva...


Vaša reakcija na temu