Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović SLAVEN RIMAC: Jedna me stvar smeta...

SLAVEN RIMAC: Jedna me stvar smeta...

'Smatram da možemo postati prvaci'

Košarkaši Splita u prvoj su utakmici četvrtfinala doigravanja za prvaka Hrvatske na Gripama svladali Dubrovnik 100:78.

- Krajnji rezultat je puno bolji nego što je to izgledalo 30 minuta. Cijelu utakmicu nas je pratila neodgovornost koja nas prati cijelu sezonu. Igrači imaju svoje navike. Ono što nas dijeli od jako dobre momčadi je neshvaćanje da se 'ubiješ' u obrani, a onda olako daš protivniku loptu. Uvijek nas povuče to da se zabije koš, da se ode u individualnu akciju. To nam je veliki hendikep. Ima igrača koji se u određenim utakmicama žrtvuju više, ali svi trebaju biti na istom nivou. Onda je zadovoljstvo cijele ekipe puno bolje - rekao je trener Splita Slaven Rimac, a potom dodao:

- Imam dobar odnos s novinarima, ali ne sviđa mi se što se non-stop spominje da je ovo slaba sezona. Po meni treba reći da je sezona dobra s ponekom slabom izvedbom. Kada se pogleda statistički, onda su neke stvari jasnije. Smatram da možemo postati prvaci. U nekim trenucima se moglo bolje igrati. Trebali smo završiti u playoffu ABA lige, ali realnost je takva. U ABA ligi smo imali 11 pobjeda, u hrvatskom prvenstvu pet poraza...

Vaša reakcija na temu