Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
TREBA KRVI SVIH GRUPA: Akcija dobrovoljnog darivanja krvi sutra na Poljudu, najsretniji će otići kući s potpisanim dresom Ivana Perišića!

TREBA KRVI SVIH GRUPA: Akcija dobrovoljnog darivanja krvi sutra na Poljudu, najsretniji će otići kući s potpisanim dresom Ivana Perišića!

Dres je poklon Hajduka, a akcija traje od 11 do 16 sati

U četvrtak, 2. svibnja, od 11 do 16 sati u novinarskom salonu stadiona Poljud se organizira trinaesta akciju dobrovoljnog darivanja krvi, koju i ove godine organiziraju splitski sportski novinari '4N'.

Akcija će se održati u dogovoru s Crvenim križem, a podržavaju je HNK Hajduk, Splitski klub Olimpijaca, brojni drugi splitski sportski klubovi i sportaši, kao i sponzori koji podržavaju akciju i osiguravaju poklone za sve koji se odazovu.

- U prethodnih dvanaest izdanja prešli smo brojku od 600 prikupljenih doza krvi, a u trinaestoj akciji računamo i na novi rekord. Za sve davatelje krvi osigurali smo obroke okrijepe i piće, kao i prigodne poklone za sve, a posebne poklone za najmlađe darivatelje i one koji krv daruju prvi put. Najsretniji darivatelj otići će kući s originalnim dresom igrača Hajduka, ovoga puta to je potpisani dres Ivana Perišića, a osigurali smo i deset ulaznica za utakmicu Hajduka i Varaždina na Poljudu - poručuju iz '4N'.

Dres je poklon Hajduka, ulaznice su iz kontingenta SuperSporta, dok su ostale poklone osigurali sponzori akcije, tvrtke Tommy, Cedevita, Gastro ribarnice Brač, Heineken, Apfel...

Tijekom akcije, oko 12:45 sati podršku darivateljima doći će osobno dati prvotimci i članovi uprave Hajduka, Olimpijci, sportaši...

Ide sezona, treba krvi svih grupa, zato svratite ovog četvrtka do Poljuda i sudjelujte u ovoj akciji.

Vaša reakcija na temu