Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Budi zakon u Makarskoj: Postani policajac/policajka

Budi zakon u Makarskoj: Postani policajac/policajka

Objavljen je natječaj za upis 500 polaznika/polaznica

Policijska škola 'Josip Jović' provodi školovanje za zanimanje policajac/policajka preko Programa srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje policajac/policajka i kroz Program srednjoškolskog dvogodišnjeg obrazovanja upisom učenika u treći razred srednje škole. 

Objavljen je natječaj za upis 500 polaznika/polaznica u Program srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje policajac/policajka na stranici Ministarstva unutarnjih poslova. Također, objavljen je natječaj za upis 170 učenika/učenica u III. razred srednje Policijske škole 'Josip Jović“' na stranici Ministarstva unutarnjih poslova. 

U petak, 3. svibnja od 12 do 15 sati u Makarskoj će se održati prezentacija policijske opreme i vještina. U kompleksu srednjih škola na adresi Breljanska 3, u dvorištu i atriju škole, u cilju prezentacije zanimanja policajac, policijski službenici će srednjoškolcima i zainteresiranim građanima prezentirati dio opreme i tehnike kojom se policijski službenici koriste u svakodnevnom radu. 

Također, policijski službenici će nazočne upoznati koji su uvjeti za upis, što učenici dobivaju i koja su im prava i obveze. Osobe zainteresirane za posao u policiji bit će u mogućnosti dobiti odgovore na pitanja o obrazovanju, ali i općenito o policiji kao zanimanju.

Vaša reakcija na temu