Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay KOŠARICA Nova web aplikacija za radne nedjelje

KOŠARICA Nova web aplikacija za radne nedjelje

Izradila je dalmatinska tvrtka

Smart Solutions Zadar predstavio je košaricu na webu. 

'Na jednom mjestu pregledajte radna vremena trgovina u okolini, jednostavno pretražite sve lokacije te filtrirajte prema radnom vremenu za sljedeću nedjelju. Trenutno pokrivamo više od 6.000 trgovina na području Republike Hrvatske za koje se podaci unose i provjeravaju nekoliko puta kroz tjedan. Korisnici mogu prijaviti nepravilnosti vezane za točnu lokaciju ili radno vrijeme direktno kroz formu kod pregleda pojedine trgovine. Link za web stranicu Košarica je https://kosarica.app', poručuje Stipe Stagličić iz Smart Solutions Zadar

Mobilna aplikacija aktivna je od početka prošle godine na Android uređajima te od ove godine i na iOS uređajima. Aplikacija ima više od 50 tisuća preuzimanja. 

Korisnici mogu unutar aplikacije još jednostavnije pretražiti lokacije te pronaći akcijske ponude u više od 40 trgovina. Aplikacija je besplatna za preuzimanje. Web stranica će se uskoro i nadograditi vizualno i funkcionalno te će na njoj također biti moguće pretražiti akcijske ponude te složiti vlastitu Košaricu za uštedu. Korisnici sve prijedloge i kritike mogu dostaviti direktno na mail info@kosarica.app. 

Vaša reakcija na temu