Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
CK KAŠTELA Odazovite se besplatnom mjerenju tlaka i šećera

CK KAŠTELA Odazovite se besplatnom mjerenju tlaka i šećera

Obilježite Svjetski dan Crvenog križa

Ususret Tjednu Crvenog križa Gradsko društvo Crvenog križa Kaštela organizira zdravstvenu akciju besplatnog mjerenja krvnog tlaka i razine šećera u krvi za građanstvo.

GDCK Kaštela vas poziva ovu subotu, 4. svibnja od 9 do 11 sati na Brcu u Kaštel Kambelovcu kako bi zajedno doprinijeli podizanju svijesti građana o prevenciji, otkrivanju i liječenju hipertenzije, rizika za srčani i moždani udar te drugih bolesti.

U slučaju vremenske nepogode akcija će se odgoditi.

Crveni križ grada Kaštela poziva građane i da zajedno obilježe Svjetski dan Crvenog križa, 8. svibnja, u prostorijama na adresi Braće Radić 1 a, Kaštel Sućurac, u 9 sati.

'Svake godine se ljudi suočavaju s ozljedama ili čak izgube život u nesrećama koje se javljaju kod kuće. Većina nesreća u domaćinstvu može se spriječiti poznavanjem i izbjegavanjem sigurnosnih rizika, a poznavanje i primjena postupaka prve pomoći ključni je korak za smanjenje negativnih posljedica ozljeđivanja. Vještine prve pomoći omogućuju spašavanje života. 

Zato poslušajte predavanje doktorice Antonije Žanić i naučite kako pravilno reagirati i pomoći u slučaju gušenja stranim tijelom u dišnom putu, kod udara struje, srčanog udara, jakog vanjskog krvarenja ili opeklina. Naučite prvu pomoć zbog onih koje volite!', poručuju iz kaštelanskog Crvenog križa.

Prijave primaju na mail gdck.kastela@gmail.com.

Vaša reakcija na temu