Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Dan svjesnosti o zatajenju srca obilježava se akcijom u splitskoj bolnici

Dan svjesnosti o zatajenju srca obilježava se akcijom u splitskoj bolnici

U četvrtak na Križinama

Dan svjesnosti o zatajenju srca pod geslom 'Otkriti neotkriveno: nađi me' obilježit će se javnozdravstvenom akcijom s ciljem osvješćivanja javnosti o važnosti ranog otkrivanja nedijagnosticiranih pacijenata, kada se može napraviti najveća razlika u kvaliteti života i prognozi bolesti.

Akcija će se održati 2. svibnja 2024. (četvrtak) od 10 do 12 sati, u predvorju KBC-a Split na Križinama (glavni ulaz).  Tom prigodom mjerit će se krvni tlak i razina šećera u krvi, određivati indeks tjelesne mase te dijeliti besplatni savjeti i edukativni materijali. 

U ovoj javnozdravstvenoj akciji će tradicionalno sudjelovati djelatnici Klinike za bolesti srca i krvnih žila KBC Split, djelatnici Nastavnog zavoda za javno zdravstvo SDŽ u suradnji s učenicima Zdravstvene škole Split. 

Vaša reakcija na temu