Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Crveni križ Studenti, podržite akciju darivanja krvi na Ekonomskom fakultetu u Splitu!

Studenti, podržite akciju darivanja krvi na Ekonomskom fakultetu u Splitu!

Sutra od 10.30 do 13.30 sati

Splitski Crveni križ u suradnji sa Sveučilištem u Splitu organizira akciju darivanja krvi, koja će se održati na Ekonomskom fakultetu u Splitu sutra 3. svibnja u trajanju od 10.30 do 13.30 sati. U akcijama darivanja krvi održanim na Medicinskom fakultetu u Splitu, FGAG-u i Filozofskom fakultetu u Splitu, samo u ljetnom semestru prikupljeno je ukupno 127 doza krvnih pripravaka. 

- Pozivamo studente Ekonomskog fakulteta da se pridruže u što većem broju kako bi darovali krv i pružili nekome šansu za novi život. Jako smo ponosni na angažman studenata koji su do sada podržali akciju '12 minuta za 3 života'“, u kojoj je u ljetnom semsetru prikupljeno 127 doza krvi. Radujemo se nastavku akcija darivanja krvi na fakultetima u Splitu i u narednom periodu - istaknula je Lara Barić iz tima Dobrovoljnog darivanja krvi splitskog Crvenog križa.

Nakon Ekonomskog fakulteta, sljedeća akcija darivanja krvi održat će se 15. svibnja na FESB-u. 

Osim akcija darivanja krvi na fakultetima, svi građani mogu darovati krv na jednoj od terenskih akcija splitskog Crvenog križa koje se nalaze na poveznici.

Vaša reakcija na temu