Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Press GRADSKA KNJIŽNICA SOLIN Otvaranje izložbe slika 'Karusel života' Maksima Kanazira

GRADSKA KNJIŽNICA SOLIN Otvaranje izložbe slika 'Karusel života' Maksima Kanazira

U ponedjeljak, 6. svibnja

Gradska knjižnica Solin poziva na otvorenje izložbe slika „Karusel života“ Maksima Kanazira koje će se održati u ponedjeljak, 6. svibnja u 19 sati u Teatrinu GK Solin. 

Izložbu će otvoriti Sandra Burić Matas, a izložba će se moći razgledati do 17. svibnja svakim radnim danom u radno vrijeme Knjižnice.

'Moje jutro se ogleda u rosi, u sitnim kapljicama koje zemlja kao ogrlicu nosi. U ruci kist, želja je preslikati prirodu i posljedni list. Morskog nektara miris, vjetreni plašt mi nosi. Sunčani trak zaigrao se u mojoj kosi. Kulisa prepuna proljetnog sjaja, sve nas karusel života veže i spaja', napisala je Ankica Kanazir.


Vaša reakcija na temu