Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Unsplash Još su otvorene prijave na video-natječaj 'Pitaj rodbinu', častimo tebe i ekipu večerom!
EU izbori: iskoristi svoj glas Piše: Sponzorirano

Još su otvorene prijave na video-natječaj 'Pitaj rodbinu', častimo tebe i ekipu večerom!

Kreativnošću do nagrade

Još su uvijek otvorene prijave na video-natječaj Dalmatinskog portala naziva 'Pitaj rodbinu'. U njegovu sklopu nagrađujemo deset ljudi večerama za četiri osobe u restoranima na području Splita i okolice.

Pravila su vrlo jednostavna! Trebaš snimiti video u trajanju od dvije do tri minute u koji ćeš uključiti člana obitelji ili šire rodbine te koji će sadržavati kratko objašnjenje zašto bi svi trebali izići na izbore. Važno je da je riječ o tvojem autorskom djelu, a nevažno je li snimljen mobitelom ili profesionalnom kamerom. Vrednujemo isključivo kreativnost.


Prijave se vrše slanjem imena i prezimena autora, broja mobitela te videa na e-mail adresu info@dalmatinskiportal.hr s naznakom Video-natječaj 'Pitaj rodbinu' ili na WhatsApp (095 5208 900 - Ana). Krajnji je rok 2. lipnja 2024., no veću šansu osvajanja nagrade imaju ranije prijavljeni - jer ulaze u konkurenciju u više krugova objave pobjednika. Nagrađena videa objavit će se na Dalmatinskom portalu.

Dodatno pojašnjenje donosimo u videu u nastavku.

Europski izbori u Hrvatskoj, napomenimo, održat će se 9. lipnja 2024. Biračko pravo imaju hrvatski državljani stariji od 18 godina. Birači u Hrvatskoj izabrat će 12 zastupnica i zastupnika u Europskom parlamentu. 

***

Video-natječaj raspisan je uz potporu Europskog parlamenta. Za sadržaj je odgovoran isključivo Dalmatinski portal. 

Vaša reakcija na temu