Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Press SURVIVOR Dorian će ritualom prizvati novu pobjedu

SURVIVOR Dorian će ritualom prizvati novu pobjedu

'Nisam previše praznovjerna osoba, ali…'

Nakon pobjede u prošloj igri za plemenski imunitet, plavom timu raste samopouzdanje, pa još snažniji i okrijepljeni piknikom odlaze u novo natjecanje na poligonu. Za to vrijeme, poslije izglasavanja Mitra, napetost raste unutar crvenog plemena dok se suočavaju s odlukama koje će oblikovati njihov daljnji put na otoku.

Martina će podijeliti s plavim plemenom razmišljanja o razlozima Mitrovog monologa nakon izglasavanja prilikom čega je dao naslutiti da zapravo želi napustiti igru. 'Mislim da je poslije ozlijede pokazao da nije osoba koja odustaje i da je sada dogurao do kud je mislio da bude. Mislim da ga je videopoziv s djecom potaknuo da želi doma', reći će Martina, a Dorian iskazati žaljenje zbog tijeka glasanja u crvenom plemenu, jer priželjkuje da Ognjen bude taj koji će sljedeći napustiti Survivor. Dorian Ognjena smatra previše teškim i 'iritantnim igračem'.

Osim toga, Dorian će otkriti još nešto i o sebi, a to je da u njemu čuči mali duh praznovjerja. Provest će ritual za sreću kojeg mu je pokazala njegova djevojka. Uvjeren u njegovu moć, Dorian će pokušati izvesti ovaj ritual kako bi donio sreću svom plemenu i ostvario novu pobjedu. 'Nisam previše praznovjerna osoba, ali cura me uvjerila prije samog odlaska u Survivor da ne bi bilo loše da odradimo jedan ritual za sreću', počet će Dorian svoju priču.

Ne propustite pogledati nove izazove natjecatelja i otkriti hoće li Dorianu pomoći ritual kojeg će izvesti.

Vaša reakcija na temu