Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Večeras započinje pučka fešta Svetoga Križa u Velom Varošu

Večeras započinje pučka fešta Svetoga Križa u Velom Varošu

Finale balotaškog memorijalnog turnira Denis Matić igrat će se u subotu

U Velom Varošu večeras započinje jedna od najstarijih splitskih fešti koja se nije ugasila.

Splićane očekuje sadržajan kulturni i zabavni program s početkom od 20.30 sati. 

U prvoj večeri (2. svibnja) na Uvodića širini nastupaju dječji zbor Srdelice, mažoretkinje grada Splita, KUD Jedinstvo, upriličit će se i stand up komedija 'Bračno savjetovanje' da bi se večer završila s Indigo bendom. 

Drugu noć (3. svibnja) očekuju se nastupi mažoretkinja grada Splita, klapa Sveti Mihovil, klapa Dežgracija i Universi band. 

U subotu (4. svibnja) druženje se pomjera na križanje Jerine i Smojine ulice gdje će se odigravati predstava Zavodnici, duo drama u izvedbi kazališne sekcije 'Ritam igre'. 

Predsjednik Vijeća GK Varoš Ante Banović, napominje da će se finale balotaškog memorijalnog turnira Denis Matić, zbog vjerojatnih vremenskih nepogoda pomaknuti s petka na subotu u 18 sati, a finale će se igrati na varoškom zogu na Kragića poljani. 

'Kušajmo zajedno pismu, srdele, vino, brujet od liganja u Velom Varošu!', poručuje Banović.


 Plakat je ovo godine u nešto drugačijoj verziji, a izradila ga je poznata umjetnica iz Varoša Karin Grenc.

Vaša reakcija na temu