Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
FOTO Paunovi stigli do Pujanki

FOTO Paunovi stigli do Pujanki

Postaju velikim komunalnim problemom

Paunovi, koji su svojevremeno bili isključivo stanovnici Tvrđave Gripe, proteklih godina nekontrolirano su se razmnožili i proširili po okolnim kvartovima.

Budući da nemaju straha ni od ljudi, ni od automobila, nerijetko i stradavaju u prometu. Problem je i njihovo specifično, prodorno glasanje koje smeta ljudima.

Izgleda da paunovi ne namjeravaju ostati u četvrtima oko Gripa. Jedan je snimljen danas kako prelazi Vukovarsku na dijelu između Visoke i Pujanki.

Vozači su bili strpljivi, izbjegavali su ga kako ga ne bi ozlijedili i propuštali da stigne do mjesta na koje je namjerio stići.

Vaša reakcija na temu