Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: MUP NEPRILAGOĐENA BRZINA Petero tinejdžera ozlijeđeno u prometnoj nesreći u Zagrebu

NEPRILAGOĐENA BRZINA Petero tinejdžera ozlijeđeno u prometnoj nesreći u Zagrebu

18-godišnji vozač prešao u suprotan smjer

Policijska uprava zagrebačka izvijestila je o prometnoj nesreći koja se dogodila u Ulici Štefanovac noćas pola sata iza ponoći, u kojoj je ozlijeđeno petero tinejdžera. 

Prema podacima policije, 18-godišnjak je upravljao automobilom Renault Megane zagrebačkih registarskih oznaka te, kako nije prilagodio brzinu kretanja osobinama i stanju ceste, prešao je u prometnu traku za kretanje vozila iz suprotnog smjera. Naletio je vozilom na prednji dio osobnog automobila Subaru Forester zagrebačkih registarskih oznaka kojim je upravljao 19-godišnjak. 

U prometnoj nesreći 19-godišnji vozač je lakše ozlijeđen, dok je 19-godišnji putnik teško ozlijeđen. Liječnička pomoć pružena im je u Kliničkoj bolnici Merkur.

U prometnoj nesreći 18-godišnji vozač lakše je ozlijeđen, dok je 18-godišnja putnica teško ozlijeđena. Liječnička pomoć pružena im je u Kliničkom bolničkom centru Zagreb. I tog vozila teško je ozlijeđena i 19-godišnja putnica kojoj je liječnička pomoć pružena u Kliničkoj bolnici Dubrava.

Zbog obavljanja očevida promet je Ulicom Štefanovec bio obustavljen od 00.35 do 2.30 sati u oba pravca.

Vaša reakcija na temu