Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
PETROV NE ODUSTAJE 'Domovinski pokret bira između fotelja i naroda, HDZ čeka'

PETROV NE ODUSTAJE 'Domovinski pokret bira između fotelja i naroda, HDZ čeka'

'Jedni druge nazivali su teroristima, slali su ih u umobolnice. Danas pregovaraju'

Predsjednik Mosta Božo Petrov na novoj konferenciji za medije dotaknuo se pregovora HDZ-a i Domovinskog pokreta.

'Mi ostajemo vjerni onome što smo obećali građanima. Želim da drugi političari koji su bili na ovim parlamentarnim izborima ne zaborave što su obećavali. Domovinski pokret je obećavao da neće ići s HDZ-om - nikada. Jedni druge nazivali su teroristima, slali su ih u umobolnice, danas njima pregovaraju. 

Domovinski pokret s drugim strankama ima sasvim dovoljan broj glasova, dakle ljudi su im dali povjerenje u tolikom broju mandata da mogu zaustaviti korupciju, da mogu HDZ poslati u oporbu i da mogu raditi u interesu građani. 

Domovinski pokret bira između fotelja i naroda. HDZ ne bira, HDZ čeka', naveo je Petrov, prenosi Net.hr

Pozvao je tu stranku da radi u korist građana te da zajedno provedu kvalitetne i korisne zakone.

'Ako su im takav problem manjine, neka se onda odazovu našem pozivu.

Ja ne mislim da je pucanj u prazno dok god se nije sklopila takva koalicija. Ako se sklopi koalicija HDZ-a i DP-a, onda je po meni on sebi pucao u noge jer će u roku od godinu dana biti ispljunut iz te Vlade ili će morati pristati na takve nemoralne kompromise da oni više neće postojati', zaključio je. 

Vaša reakcija na temu