Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović JURE IVANKOVIĆ: Jedino pozitivno što vrijedi izdvojiti je debi Durdova!

JURE IVANKOVIĆ: Jedino pozitivno što vrijedi izdvojiti je debi Durdova!

'Iskoristili su sve naše slabosti'

Jure Ivanković doživio je drugi poraz na klupi Hajduka. Na Poljudu je s 1:0 bolji bio Varaždin.

- Jako loša utakmica s naše strane. Od prve minute nismo bili pravi energetski. Vratili smo se u sivu zonu u kojoj smo bili. Nismo praktički stvorili ništa prema naprijed. Varaždin se dobro branio u niskom bloku i prijetili su iz tranzicije. I nešto što smo imali žurili smo u zadnjem pasu. Jedino pozitivno što vrijedi izdvojiti je debi Durdova, ostalo je sve za zaborav. Cijela utakmica je bila suprotna onome što smo se nadali. Iskoristili su sve naše slabosti - rekao je Ivanković, a zatim na pitanje o Sahitiju i Diallu odgovorio:

- Nisu bile čarke. Pokušavamo uvesti neke standarde, da se svi pridržavaju pravila. To je naša interna stvar. Njih dvojica su iskočili iz kolosijeka. Nisu udaljeni trajno, od utorka se vraćaju u momčad.

U čemu je problem?

- Varaždin je bio jako dobar. Imamo igrače s internacionalnim karijerama, ali dođe dan kada ništa ne polazi za nogom. Moramo se dobro preispitati i od utorka krenuti pripreme za Istru.

U kakvom je statusu Dino Mikanović?

- Mikanović ima problema s mišićem. Nema nikakve veze da je bio nediscipliniran. On je uvijek vrijedan i radi najbolje što može. Ozljeda je razlog što nije bio u kadru. 

Je li se Perišić muči na lijevom beku?

- U proteklim utakmicama je uvijek donio nešto pozitivno. Danas to nije bilo tako, ali više je to zbog naše loše igre i dobre igre protivnika nego zbog njegovog stanja. 

Što ćete reći igračima za posljednje tri utakmice i hoćete li i dalje davati priliku mladima?

- Nastavit ćemo davati priliku mladim igračima, a ostali imaju priliku dokazati da zaslužuju biti tu i iduću sezonu. Pokušat ćemo završiti sezonu na pristojan način - zaključio je Ivanković. 

Vaša reakcija na temu