Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović NIKOLA ŠAFARIĆ: Ovo mi je najveća pobjeda u trenerskoj karijeri!

NIKOLA ŠAFARIĆ: Ovo mi je najveća pobjeda u trenerskoj karijeri!

'Moji dečki su bili vrhunski'

Nakon pobjede protiv Hajduka (1:0) na Poljudu trener Varaždina Nikola Šafarić bio je zadovoljan.

- Savršena utakmica, prije svega taktički moje ekipe. Sve što smo pripremali tijekom tjedna prenijeli smo na teren. Hajduku smo jako malo dali iz igre. Kada smo zabili oni su pokušavali na duge lopte. Zaslužili smo tri boda. Velika čestitka mojim dečkima - rekao je Šafarić, a zatim se dotakao igre Hajduka.

- Moji dečki su bili vrhunski. Nisam vidio slabi Hajduk nego odličan Varaždin. Igrali smo mi i protiv Dinama dobru utakmicu, imali zicer u 86. minuti. Hajduk ima vrhunske individualce, dobro smo ih zatvorili i sveli na minimum. Znali smo da imaju široke bokove, to smo zatvorili s pet igrača u zadnjoj liniji.

Je li vam ovo najdraža pobjeda i ostajete li i dalje trener?

- Kao igrač sam imao većih pobjeda, a kao trener sigurno je. Nadam se da će biti i većih. Uživam u ovom trenutku, a onda ćemo vidjeti što i kako dalje. 

Vaša reakcija na temu