Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Ivica Čavka UŽIVO (17.00) Ivanković radi dvije promjene, nova pozicija za Sigura?

UŽIVO (17.00) Ivanković radi dvije promjene, nova pozicija za Sigura?

Prvenstvena utakmica 33. kola SuperSport HNL-a: Hajduk - Varaždin

Pred Hajdukom je novi domaći ispit, ovaj put pred gledateljima. Danas (17 sati) na Poljud stiže Varaždin s kojim su 'bijeli' ove sezone igrali četiri puta. Tri puta su slavili, a u veljači u Varaždinu bilo je 1:1. No, tada je Hajduk još bio u utrci za titulom, a sada je situacija potpuno drukčija. Svi kao da jedva čekaju da sezona završi, da se napravi detaljna analiza i krene u nove izazove. Unatoč tome treba odraditi još četiri kola, a onda će biti vremena za promišljanja i razmišljanja za budućnost.   

U odnosu na susret s Rudešom, trener Hajduka Jure Ivanković mogao bi napraviti neke promjene. U prvi sastav mogao bi se vratiti Fahd Moufi, a polivalentni Niko Sigur mogao bi preseliti na drugu stranu, na lijevi bok. U vezni red očekuje se minutaža za Anthonyja Kalika, uz već standardne i nezamjenjive, Filipa Krovinovića i Rokasa Pukštasa

Mogući sastav Hajduka: Buljan, Moufi, Uremović, Prpić, Sigur, Krovinović, Pukštas, Kalik, Benrahou, Brekalo, Trajkovski. 

Glavni sudac utakmice je Toni Dadić iz Zagreba. Pomagat će mu Vedran Đurak iz Sv. Ivana Zeline i Vinko Podrug iz Zagreba, a četvrti sudac je Ante Čulina iz Zagreba. 

VAR sudac je Ante Čuljak iz Zagreba, a njegov asistent je Bojan Zobenica iz Zagreba. 

Tekstualni prijenos možete pratiti na Dalmatinskom portalu. Sponzor prijenosa je tvrtka Tommy. 

Vaša reakcija na temu