Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Facebook 'Lažna Maddie' stigla na misu povodom 17. obljetnice nestanka prave, donijela pismo roditeljima

'Lažna Maddie' stigla na misu povodom 17. obljetnice nestanka prave, donijela pismo roditeljima

Medijima je rekla da je razočarana što nisu došli

Kate i Gerry McCann, roditelji Madeleine McCann, pismom su pozdravili prisutne na misi u petak povodom 17. obljetnice njenog nestanka.

'Žao nam je što ne možemo biti s vama večeras, ali zahvaljujemo vam što ste se okupili i podijelili svoju nadu za Madaleine i drugu nestalu djecu. Prošlo je 17 godina otkako nam je Madeleine oteta. Teško je čak i izgovoriti tu brojku, a da ne odmahujemo glavom u nevjerici. 

Iako smo sretni na mnoge načine i možemo reći da sada živimo relativno normalnim i ugodnim životom, ovaj 'život u limbu' još uvijek je vrlo uznemirujući. A odsutnost i dalje boli', pročitao je njihove riječi okupljenima velečasni Robert Gladstone iz mjesne župne crkve, piše Daily Mail.,

Član obitelji rekao je da su Kate i Gerry McCann otišli na tajnu lokaciju jer im je 'prijeko potreban dugi vikend odmor'. Na misi se, pak, pojavila neočekivana posjetiteljica Julia Wendell (22), poznata kao 'lažna Maddie'. Stigla je u društvu prijatelja Roberta Zylea. U rukama je imala pismo koje je željela dati McCannovima, prenosi Dnevnik.hr

Kasnije je medijima ispričala da je bila razočarana što nisu bili prisutni. Doputovala je iz Poljske jer ima jedno pitanje za njih.

Vaša reakcija na temu