Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Unsplash Dramatičan let za Frankfurt, povraćalo 70 putnika

Dramatičan let za Frankfurt, povraćalo 70 putnika

Hitna okupirala aerodrom

U četvrtak se u zračnoj luci Frankfurt odvila velika operacija spasilačke službe zbog Condorovog leta DE2315 s Mauricijusa za Frankfurt. Tijekom leta 70 od 290 putnika iznenada je prijavilo simptome poput mučnine i povraćanja.

Nakon slijetanja u Frankfurt oko 17.33 zrakoplov je dočekao veliki kontingent hitnih službi. Čak je zatražena pomoć od grada i okruga Groß-Geraua (Hessen).

Glasnogovornica Condora potvrdila je incident. Navela je kako posada nije pogođena.

'Posada je educirana i obučena za ovakve posebne situacije. Nakon pažljivog ispitivanja cjelokupne situacije let je nastavljen te je zrakoplov sigurno sletio u Frankfurt, gdje su medicinski stručnjaci bili dostupni za brigu o pogođenim putnicima', kazala je, prenosi N1.

Ali zašto je 70 ljudi odjednom oboljelo? Radi li se o hrani?

'Condor je već pokrenuo istragu o slučaju kako bi došao uzroka i iz njega izveo moguće mjere. Blisko surađuje sa svim odgovornim partnerima i vlastima. 

Trenutno nema dostupnih rezultata. Općenito ne želimo nagađati o uzroku, primjerice o pojedinačnim jelovnicima koji su se nudili u zrakoplovu a koji su bili pripremljeni na Mauricijusu', poručila je. 

Vaša reakcija na temu