Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay Dalmatinski grad uvršten među najbolje skrivene europske destinacije, drži treće mjesto

Dalmatinski grad uvršten među najbolje skrivene europske destinacije, drži treće mjesto

'Okolica se razvija s prekrasnim kućama, vilama, apartmanima, luksuznim smještajima koji privlače sve veću klijentelu'

Internetska stranica za putovanja 'European best destination' Primošten je smjestila na visoko treće mjesto u kategoriji 'najbolje skrivene europske destinacije'. 

Jedan od naših jadranskih dragulja na samom se vrhu te ljestvice našao zahvaljujući bogatoj tradiciji, gastronomskim delicijama i prelijepim plažama.

'More i plaže prekrasni su, vrlo je čisto i nema mnogo ljudi', kazao je Thomas, gost iz Austrije, u razgovoru za HRT.  

No gužve se polako stvaraju na vidikovcu. Zbog pogleda koji oduzima dah, najviša točka Primoštena ne propušta se. 

'Perfektna lokacija, i nas oduševi doći ovdje kod Gospe, popijemo tu kavu, guštamo malo u vidiku', istaknuo je Ante iz Splita.

'Ovo je najljepši panoramski vidikovac na Jadranu, bez sumnje. Ljeti svakodnevno bude turista, najviše kad je zalazak - dosta je atraktivna i popularna lokacija', naglasio je Saša Ćupurdija, vlasnik ugostiteljskog objekta.

Bogatstvo morskih dubina u primoštenskom obiteljskom restoranu gostima se poslužuje već pola stoljeća.

'Imamo morski dimljeni rižoto koji fantastično ide, ljudi ga prepoznaju. Tradicionalnu ponudu pokušavamo iz godine u godinu sve više dočarati', naveo je Tomislav Jurin, vlasnik ugostiteljskog objekta.

Šarm povijesne jezgre i u predsezoni puni ulice. 

'Predivno je, ponajprije zbog ljudi, ali i prirode', rekao je Adamo, gost iz Italije.

'Mirno je. Sviđa nam se što Primošten nema problema s masovnim turizmom kao, primjerice, Španjolska', smatra Osmo, gost iz Finske.

Hotelski smještaj ne prati turistički ugled. Jedini hotel vrata otvara tek u lipnju, a sve je više gostiju željnih luksuza. Za atraktivan pogled i mir spremni su posegnuti duboko u džep.

'Primošten je već odavno izgrađen na samom poluotoku, a okolica se razvija s prekrasnim kućama, vilama, apartmanima, luksuznim smještajima koje privlače sve veću klijentelu', istaknula je direktorica Turističke zajednice Primoštena Mia Pešić.

Vaša reakcija na temu