Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay Prvi vlak EuroNight iz Bratislave sutra dolazi u Split

Prvi vlak EuroNight iz Bratislave sutra dolazi u Split

Linija počinje prometovati od ponedjeljka

Prvi vlak EuroNight iz Bratislave u Split dolazi u subotu, a na toj relaciji počinje prometovati do ponedjeljaka, 5. listopada. 

Riječ je o liniji Slovačke željeznice (ZSSK) u suradnji s austrijskim željeznicama ÖBB koja iz Bratislave prema Splitu prometuje preko Beča.

Inauguracijskim vlakom očekuje se i dolazak predsjednika predstavništva i generalnog direktora Slovačke željeznice (ZSSK) Petera Helexa uz druge predstavnike tvrtke ZSSK te direktora predstavništva Hrvatske turističke zajednice za Češku i Slovačku Miodraga Mlačića. Delegaciju iz Slovačke će dočekati i predstavnici HŽ Putničkog prijevoza i šef Regionalne jedinice HŽPP-a Split.

Vaša reakcija na temu