Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović / Ilustacija SRAMOTA! Turisti morali kofere vući do izlazne rampe jer je autobusima ulazak na aerodrom postao preskup

SRAMOTA! Turisti morali kofere vući do izlazne rampe jer je autobusima ulazak na aerodrom postao preskup

'Drugog izbora jednostavno nismo imali'

Sramotni prizori koji ozbiljno uništavaju turistički ugled Hrvatske stigli su s Krka. 

Naime, turisti koji su do Krka doputovali zrakoplovom koji je poletio iz Frankfurta zbog 'novonastalih okolnosti' morali su pješice proći nekoliko stotina metara dugi put do lokaliteta gdje su ih čekali autobusi. Razlog je previsoka cijena parkiranja za autobuse koju je nenajavljeno odrezala Zračna luka Rijeka.

- Drugog izbora jednostavno nismo imali jer je odluka uprave Zračne luke doslovce donesena preko noći, bez najave i s velikim zakašnjenjem u odnosu na uobičajenu poslovnu praksu naše branše koja cijene ugovara i godinu prije izvršenja same usluge.

Poskupljenje koje je, i načinom na koji je obznanjeno, ali u razmjerima u kojima je određeno, sad zateklo sve nas u turističkoj industriji, jednako kao i autobusere, ali i ostale prijevoznike, nije nam ostavilo druge mogućnosti od objašnjavanja gostima da će morati hodati.

I to ne krivnjom nas iz domaćih agencija, niti naših kolega i partnera iz inozemnih agencija, niti samih prijevoznika, već isključivo krivnjom ljudi koji ovom zračnom lukom upravljaju na krajnje čudan, i za okolinu u kojoj posluju, rekla bih i neprijateljski način -  kaže za Novi list Katarina Hauptfeld, čelnica domaće turističke agencije Katarina line.

Vaša reakcija na temu