Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Screenshot N1 PIJAN PREŠAO U SUPROTNI TRAK: U prometnoj nesreći u Čaporicama dvoje teško ozlijeđenih. Dijete se bori za život

PIJAN PREŠAO U SUPROTNI TRAK: U prometnoj nesreći u Čaporicama dvoje teško ozlijeđenih. Dijete se bori za život

Nakon što vozač bude otpušten s bolničkog liječenja nad njim će se provesti kriminalističko istraživanje

U prometnoj nesreći koja se jutros dogodila na kolniku DC 60, u mjestu Čaporice dvije osobe su zadobile teške tjelesne ozlijede od kojih jedna po život opasne ozljede.

'Naime, jutros oko 7.30 sati sudarila su se dva osobna vozila na način da je vozač osobnog vozila, pod utjecajem alkohola, prešao na suprotnu kolničku traku i udario u drugo vozilo u kojem se nalazili vozač i putnik - dijete.

Vozač je zadobio teške tjelesne ozlijede, dok je dijete kao putnik u drugom vozilu zadobilo teške tjelesne ozlijede opasne po život i oboje su zadržani na daljnjem bolničkom liječenju', priopćila je policija.

Nakon što vozač bude otpušten s bolničkog liječenja nad njim će se provesti kriminalističko istraživanje.  

O događaju je obaviješteno državno odvjetništvo i na mjestu događaja je obavljen očevid.

Vaša reakcija na temu