Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: MUP PUCNJAVA U KATUNIMA Uhićen muškarac, puštena preostala četvorica

PUCNJAVA U KATUNIMA Uhićen muškarac, puštena preostala četvorica

U pretrazi doma pronađeno streljivo i manja količina marihuane

Splitska policija iznijela je nove informacije o jučerašnjoj pucnjavi u Katunima zbog koje je prvotno privedeno pet osoba. 

'Do sada provedenim mjerama i radnjama utvrđeno je postojanje sumnje da je muškarac jučer, 4. svibnja 2024., oko 15 sati ispalio više hitaca iz vatrenog oružja, uslijed čega je oštetio osobno vozilo koje on koristi. Jučer će je uhićen i danas se nastavlja kriminalističko istraživanje zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela nedozvoljenog posjedovanja, izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari', priopćila je policija.

Tijekom kriminalističkog istraživanja obavljene su pretrage doma. Do sada je pronađeno 354 komada streljiva i manja količina marihuane. Na mjestu događaja obavljen je očevid te se kriminalističko istraživanje nastavlja. 

'Ostale osobe koje su jučer dovedene puštene su iz službenih prostorija. Ne povezuju se s predmetnim kaznenim djelom', stoji u priopćenju policije. 

Vaša reakcija na temu