Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović, Grad Split PULJAK PONOSAN 'Fantastična atmosfera na koncertu Vojka V i Grše potvrdila nam je da ste zadovoljni bogatim programom'

PULJAK PONOSAN 'Fantastična atmosfera na koncertu Vojka V i Grše potvrdila nam je da ste zadovoljni bogatim programom'

Pozvao je Splićane na nastavak proslave Dana grada

Splitski gradonačelnik Ivica Puljak ponosan je odazivom na događanja u okviru proslave Dana grada. Osvrnuo se na koncert koji su sinoć na Rivi održali Vojko V i Grše

'Fantastična atmosfera na sinoćnjem koncertu Vojka V i Grše na Rivi potvrdila nam je da ste jako zadovoljni bogatim programom koji smo za vas organizirali u povodu Sudamje i Dana grada Splita', objavio je Puljak.

Istaknuo je kako se proslava nastavlja. Pozvao je građane na večerašnji koncert Alena Vitasovića na Rivi. 

'Sutra počinje dvodnevni Sajam Sudamje na Rivi. Nakon otvaranja moćnika svetog Dujma i svečane mise u splitskoj prvostolnici u 18 sati, večer će ponovno obilježiti glazbena događanja. 

U 19 sati na Rivi će nastupiti Folklorni ansambl sv. Ante Cim iz Mostara i Folklorni ansambl Jedinstvo. U 19.30 na Pjaci će zapjevati klape.

Violina Romana Simovića, majstora Londonskog simfonijskog orkestra, odjekivat će u Koncertnoj dvorani Ive Tijardovića u 20 sati, dok od 21 sat na Rivi možete poslušati koncert vokala A strane', najavio je.

Pregled svih događanja objavljen je na poveznici


Vaša reakcija na temu