Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
FOTOGALERIJA: U Milni na Braču održana manifestacija 'I u moja jidra vitar puše'

FOTOGALERIJA: U Milni na Braču održana manifestacija 'I u moja jidra vitar puše'

Sudjelovala su djeca s poteškoćama u razvoju

U Milni na Braču tradicionalno je održana manifestacija 'I u moja jidra vitar puše' koja uključuje djecu s poteškoćama u razvoju.
Šušur na milnarskoj rivi privukao je znatiželju lokalnog stanovništva i gostiju, svaki ulov bio je popraćen oduševljenjem djece i publike, a bilo je tu arbuna, kanjaca, pauka i svi su živi vraćeni u more. 

Djeca, članovi PŠRD Mrduja pokazali su se kao pravi domaćini, pomagali su svojim gostima tijekom cijele manifestacije, uslužni i strpljivi zaslužili su sve pohvale.

Malo ribolova, malo jedrenja, posjet Maritimnom centru kulture, vožnja brzim gliserom, pa pizzerija, uz pjesmu i dječji osmijeh vrijeme proleti u čas. Djeca su dobila prikladan poklon i medalju za pokazane vještine.

- Hvala Bračkim pupoljcima što su nam ukazali povjerenje i s nama proveli dan, hvala ekipi caffe bar Conte, Ratku i ekipi iz restorana Gajeta, ekipi SeaYou Croatia Boata, djelatnicima TZ Milna, djelatnicima maritimnog centra i svima koji su na bilo koji način pomogli da se održi manifestacija 'I u moja jidra vitar puše' - poručili su sudionici.

Manifestacija je sufinancirala Splitsko-dalmatinska županija. Organizator je PŠRD Mrduja.

Vaša reakcija na temu