Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović FOTO/VIDEO Alen Vitasović s Rive: Hajduk će iduće godine biti prvak

FOTO/VIDEO Alen Vitasović s Rive: Hajduk će iduće godine biti prvak

Koncert je održao u sklopu Sudamje

23.00 sati - Još jednom je Alen Vitasović ponovio svoj hit Bura. Publika je popratila njegovu baladu s bengalkama. 

Koncert povodom Sudamje završio je hitom  'Niš mi se ne da'.

Ranije objavljeno

‘Magari noći pred vrati, magari ninega ni’ - pjevalo se iz sveg glasa prije više od 30 godina kad je Alen Vitasović zarazio publiku svojim hitom ‘Ne moren bež nje’.

Upravo je s tom pjesom Vitasović otvorio svoj večerašnji koncert na Rivi u sklopu Sudamje te izazvao ovacije publike.

Pozdravio je okupljene i rekao da mu je drago što je opet u Splitu.

A navijačima je poručio da će Hajduk iduće godine biti prvak. 

Večeras na splitskoj Rivi publika pjeva svima poznate stihove pjesama koja su Vitasovića lansirale u estradne vode, a koncert ne može proći ni bez hitova poput ‘Jenu noć‘, ‘Gušti su gušti‘, ‘Ja ne gren’, ‘Niš mi se ne da‘, ‘Nisi više mala’, ‘Oštarije su mi zaprli‘, a pogotovo ne bez jedne od najpoznatijih balada - ‘Bura’.

Godinama je stvarao brojne popularne pjesme koje su već postale i evergreeni, a istovremeno je plijenio pažnju svakom pojavom i izjavom. Bez dlake na jeziku, na pozornici opušten i svojstven, Vitasović je već prvim taktovima osvojio publiku.

Vaša reakcija na temu