Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
JESTE LI ZNALI? Ako Baby Lasagna pobijedi, Eurovizija bi se mogla vratiti u Zagreb nakon 35 godina

JESTE LI ZNALI? Ako Baby Lasagna pobijedi, Eurovizija bi se mogla vratiti u Zagreb nakon 35 godina

Na današnji dan Eurovizija se održala u Zagrebu, a pobjedu je odnio Talijan Toto Cutugno

Na današnji dan, 5. svibnja 1990. održano je 35. izdanje Eurovizije i baš ove godine Baby Lasagna mogao bi, 35 godina nakon, ponovno dovesti ovo prestižno natjecanje u Zagreb.

Naime, 1989. godine u Švicarskoj, Lausanneu grupa Riva s pjesmom ‘Rock me’ odnijela je pobjedu na Euroviziji i godinu dana poslije natjecanje se održalo u Zagrebu, na tadašnjem teritoriju Jugoslavije. Tada je u Zagrebu pobjedu odnio Talijan Toto Cutugno s pjesmom ‘Insieme’. 


Večerašnjim predstavljanjem ovogodišnjih izvođača na tirkiznom tepihu i ceremonijom svečano je otvoreno 63. izdanje Eurovizije. Hrvatski predstavnik Baby Lasagna stigao je u zanimljivoj modnoj kombinaciji koja je uključila tradicionalnu čipku i hrvatske boje. 

S nestrpljenjem se očekuje njegov nastup koji je zakazan u prvom polufinalu, u utorak, 7. svibnja, a danas je ponovno skočio na kladionicama gdje mu se predviđa 25% šanse za pobjedu.

Vaša reakcija na temu