Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović VIDEO Gospođa Rina Lukšić danas je proslavila 100. rođendan

VIDEO Gospođa Rina Lukšić danas je proslavila 100. rođendan

Evo tajne dugovječnosti

Iako je danas na torti puhala svjećice kako bi u krugu svoje obitelji obilježila stoljeće života, gospođa Rina Lukšić i dalje je vitalna, zdrava i puna ljubavi za svoje bližnje.

Porijeklom je iz Miraca na Braču, kao i njezin suprug, koji je preminuo prije više od 30 godina. Otkako se udala živi u Splitu, rodila je kći i sina, a sada ima i četvero unuka i dvoje praunuka. Bila je domaćica, brinula se o djeci, a potom je čuvala i unučad. 

Evo što je tajna dugovječnosti.

'Poručila bih svima da imaju strpljenja i da čuvaju zdravlje. Kada je čovjek zdrav i kada je blizak sa svojom obitelji, to je najbolji život', rekla nam je gospođa Lukšić.

Vaša reakcija na temu