Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Press Završna konferencija projekta BioMOZAIK Krš i more

Završna konferencija projekta BioMOZAIK Krš i more

Predstavljeni rezultati provedbe

U multifunkcionalnoj dvorani u Cisti Velikoj u ponedjeljak, 29. travnja 2024., uspješno je održana završna konferencija projekta 'Bioekonomija, škole i vrtovi Mudrosti, Održivosti, Znanja, Akcije, Inovacije i Kreacije za naš krš i more – BioMOZAIK Krš i more'. Konferencija je okupila predstavnike svih partnerskih škola koje sudjeluju u projektu, odgojno-obrazovne djelatnike i ostale dionike projekta.

Na završnoj konferenciji predstavljeni su rezultati provedbe projekta od strane Nositelja projekta, Osnovne škole Ivana Gorana Kovačića iz Ciste Velike, čiji se ravnatelj Ivan Pleić zahvalio partnerima na suradnji, a Splitsko-dalmatinskoj županiji na podršci. Uz to, predstavnici svih partnerskih škola koje su sudjelovale u projektu pružili su osvrt na svoje sudjelovanje u provedbu projekta, kao i na ostvarene rezultate i pokazatelje.

Svi partneri izrazili su zadovoljstvo sudjelovanjem u ovom zanimljivom projektu te izrazili spremnost za uključivanje u slične buduće inicijative i projekte.

Projekt BioMOZAIK Krš i more provodi se u okviru programa „Lokalni razvoj i smanjenje siromaštva“ koji čini dio financijskih mehanizama Europskog gospodarskog prostora i Kraljevine Norveške. Svrha projekta je uspostava održivog mikroregionalnog sustava izvrsnosti u sektoru bioekonomije na području zaobalnih i priobalnih jedinca lokalne samouprave Splitsko-dalmatinske županije koje karakterizira snažna prometna, društveno-gospodarska, obrazovna i kulturno-povijesna povezanost.

Nositelj projekta je Osnovna škola Ivana Gorana Kovačića iz Ciste Velike, a partneri na projektu su: Osnovna škola Kamešnica, Osnovna škola Milana Begovića, Osnovna škola Trilj, Osnovna škola 'Josip Vergilij Perić', Osnovna škola Runović, Osnovna škola Dr. Fra Karlo Balić, Osnovna škola Ivana Mažuranića, Osnovna škola Tin Ujević, Cluster za eko-društvene inovacije i razvoj CEDRA Split i International Development Norway.

Više informacija o projektu: www.biomozaik.eu

Vaša reakcija na temu