Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Potop Rijeke u Kranjčevićevoj

Potop Rijeke u Kranjčevićevoj

Težak udarac za momčad Željka Sopića pred derbi s Dinamom

U posljednjoj utakmici 32. kola SuperSport HNL-a, Lokomotiva je u Kranjčevićevoj slavila protiv Rijeke 3:1.

Već u 18. minuti Lokomotiva je navijestila da će u ovom susretu gostima zadavati prave probleme. Robert Mudražija je spretno poentirao pokraj Nediljka Labrovića, ali nakon konzultacija s VAR sobom glavni sudac Patrik Kolarić odlučio je da se radi o nedozvoljenoj poziciji. 

Međutim, poništeni pogodak Mudražiju nije obeshrabrio jer je u 37. minuti pogodio za vodstvo svoje momčadi. Samo šest minuta kasnije, momčad s Kajzerice povećala je svoju prednost. Art Smakaj zapucao je iz voleja, a Marin Šotiček skrenuo loptu u mrežu. 

Željko Sopić vidno je bio nezadovoljan s izvedbom svoje momčadi u prvom dijelu, pa je na poluvremenu napravio trostruku zamjenu. Marco Pašalić, Jorge Obregon i Matej Mitrović bili su njegovo oružje za preokret. 

Upravo je Obregon gostima s Kvarnera dao nadu za preokret u 67. minuti, kada je u svom stilu okrenuo čuvara i pogodio za 2:1. 

Međutim, Lokomotiva se čvrsto i disciplinirano branila, čekala svoju priliku te dočekala u posljednjoj minuti susreta kada je Šotiček pogodio za konačnih 3:1.

Zagrepčani su tako upisali jako važna tri boda u borbi za četvrto mjesto, a istovremeno zadali Rijeci težak udarac u borbi za naslov. 

Zanimljivo, u sljedećem kolu Lokomotiva putuje u Osijek, a Rijeka dočekuje Dinamo. Dva susreta direktnih konkurenata koja će uvelike utjecati na konačni ligaški poredak. 

Standings provided by Sofascore

Vaša reakcija na temu