Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay INCIDENT U SPLITSKOJ ŠKOLI Roditelji učenika jutros bili kod ravnateljice, popodne provode u policijskoj postaji

INCIDENT U SPLITSKOJ ŠKOLI Roditelji učenika jutros bili kod ravnateljice, popodne provode u policijskoj postaji

Kriminalističko istraživanje u tijeku

U Osnovnoj školi Dobri jutros se zbio incident zbog kojeg je pozvana policija. U tijeku je kriminalističko istraživanje, a u policijskoj postaji nalaze se roditelji učenika koji su jutros posjetili ravnateljicu. Došlo je do povišenih tonova i neugodne situacije, roditelji su navodno nezadovoljni kako je njihovo dijete tretirano u školi. Problem nije od jučer, već se poteže neko vrijeme. 

Iz splitske policije potvrdili su nam kako su zaprimili dojavu o neprimjerenom ponašanju prema ravnateljici u odgojno-obrazovnoj ustanovi. Istaknuli su ujedno kako nije bilo fizičkog napada.

Za sada još nije izvjesno kako će se ovaj slučaj završiti, kaznenom prijavom ili prekršajem.

Vaša reakcija na temu