Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović Sunčano i vrlo toplo, ali uskoro stiže promjena vremena

Sunčano i vrlo toplo, ali uskoro stiže promjena vremena

Danas i sutra temperature idu do 27 °C

Pretežno je sunčano i toplo, u nekim krajevima i vrlo toplo. Ponegdje umjerena naoblaka, uglavnom u unutrašnjosti. Vjetar slab i umjeren jugoistočni i istočni, na Jadranu sredinom dana i poslijepodne jugozapadni, mjestimice sjeverozapadni. 

Najviša dnevna temperatura zraka većinom između 22 i 27 °C, objavio je DHMZ.

Sutra nas očekuje slično vrijeme. Prevladavat će sunčano. Vjetar slab i umjeren istočni i jugoistočni, na istoku s jakim udarima. Na Jadranu ujutro uz obalu mjestimice slaba do umjerena bura, sredinom dana i poslijepodne jugozapadnjak, a navečer će zapuhati jugo. Najniža jutarnja temperatura od 8 do 13 °C, mjestimice u unutrašnjosti malo niža. Najviša dnevna temperatura uglavnom između 22 i 27 °C.

Pogoršanje vremena očekuje se od srijede kada se prognozira naoblačenje, padaline i niže temperature.

Vaša reakcija na temu