Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Renato Branđolica za HRT Baby Lasagna pobijedio u anketi koja često predviđa pobjednike Eurosonga

Baby Lasagna pobijedio u anketi koja često predviđa pobjednike Eurosonga

Drugoplasirana je Italija

Baby Lasagna je od pobjede na Dori na samom vrhu kladionica koje predviđaju pobjednika Eurosonga, a sada mu je stiglo i novo priznanje, nešto više od tjedan dana do početka natjecanja u Švedskoj. 

OGAE International Network, eurovizijska zajednica koja se sastoji od 41 međunarodnog ogae kluba, glasala je za svoje favorite te je naš predstavnik dobio najviše bodova! Treba istaknuti kako ova anketa često pogađa i ukupnog pobjednika glazbenog natjecanja.

U glasovanju je sudjelovalo čak 5760 osoba, a hrvatski predstavnik se s pjesmom 'Rim Tim Tagi Dim' našao na prvom mjestu s 356 bodova i 18 bodova prednosti ispred drugoplasirane Italije.

Vaša reakcija na temu