Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Bijelo dugme Bijelo dugme stiže u Split: Koncert na otvorenom ispred novog kluba Porat kao vrhunac turneje 'Doživjeti stotu'!

Bijelo dugme stiže u Split: Koncert na otvorenom ispred novog kluba Porat kao vrhunac turneje 'Doživjeti stotu'!

Legendarni bend splitskoj publici obećava nezaboravnu glazbenu poslasticu uz hitove koji su obilježili generacije!

Split će posljednjeg dana kolovoza proključati uz nezaboravne zvukove legendarnog Bijelog dugmeta, neponovljivog benda s moćnim pjesmama, koji će vrhunac svoje turneje 'Doživjeti stotu' imati na novom koncertnom prostoru ispred kluba 'Porat' na splitskim Stinicama (ex zgrada Dalmacijavina), i to u subotu, 31. kolovoza 2024. godine, s početkom u 21 sat.

Bijelo dugme, sinonim za beskompromisnu rock energiju i nezaboravne koncertne doživljaje, priprema se zapaliti atmosferu pred tisućama Splićana i njihovih gostiju. O Dugmetu svim obožavateljima njihove energije, zvuka i teksta, ne treba trošiti puno riječi, a ovo im je svima neponovljiva prilika da se još jednom uživo uvjere o kakvoj izvrsnoj glazbenoj poslastici se radi.


Publika će imati priliku uživati u neponovljivim hitovima koji su obilježili generacije i postali dio kulturnog naslijeđa regije. 'Lipe cvatu', 'Ako možeš zaboravi', 'Padaju zvijezde', 'Napile se ulice', 'Selma', 'Lažeš', 'Pristao sam biću sve što hoće', samo su neki od klasika koje će bend izvesti, zajedno s mnogim drugim nezaboravnim pjesmama. Osim Gorana Bregovića, Alena Islamovića i Mladena Vojičića Tife, na ovom spektaklu će im se pridružiti i članovi iz ranijih postava: Zoran Redžić i Dragan Điđi Jankelić te klavijaturist Ognjen Radivojević, koji će preuzeti ulogu preminulih Vlade Pravdića i Laze Ristovskog.

Ulaznice za ovaj koncert bit će u ponedjeljak, 20. svibnja, puštene u prodaju putem sustava Adriaticket. Bijelo dugme u Splitu više je od koncerta, slobodno ga možemo glazbenim putovanjem kroz povijest, uz jedinstvenu priliku da se ponovno doživi magija koja je obilježila generacije. Aktualna turneja 'Doživjeti stotu' započela je njihovim nedavnim izvrsnim koncertom u Sarajevu koji je rasprodan u samo dva dana, iz grada iz kojeg je prije točno 50 godina krenula ova velika priča. 

Vaša reakcija na temu