Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Željko Joksimović na Sustipanu: Ekskluzivni koncertni spektakl ovog kolovoza u Splitu
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Željko Joksimović na Sustipanu: Ekskluzivni koncertni spektakl ovog kolovoza u Splitu

Regionalna zvijezda stiže u grad pod Marjanom

Željko Joksimović ekskluzivno je najavio da će 21. kolovoza održati koncert pod zvijezdama na jedinstvenoj lokaciji - Sustipanu. 

- Jedinstvena večer ispunjena čarolijom najvećih hitova regionalne pop zvijezde bit će zasigurno koncert za koji će se tražiti ulaznica više po cijeloj Dalmaciji. Njegove balade poput 'Nisam te zbog lepote voleo', 'Nije ljubav stvar', 'Leđa o leđa', smatraju se jednim od najljepših balada ovih prostora, a on je godinama stekao kultni status u glazbenom svijetu - naveli su organizatori.


Željko Joksimović nije samo pjevač, on je i skladatelj, tekstopisac, producent i multiinstrumentalist. Svira čak 14 instrumenata. Talent je pokazivao još od malih nogu, a s 12 godina je pobijedio na prestižnom festivalu u Parizu i osvojio nagradu Prva harmonika Europe. Poznat je i po nastupima na izboru za pjesmu Eurovizije gdje je ostvario zapažene rezultate.

- Budite i vi dio najljepše glazbene priče ovog ljeta na Sustipanu u Splitu i nabavite ulaznice za koncert Željka Joksimovića na svim prodajnim mjestima Adriaticket sustava i online - dodali su.

Vaša reakcija na temu