Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
PODIGNUTA OPTUŽNICA Pijan se zabio terencem u automobil, poginula 18-godišnja rukometašica

PODIGNUTA OPTUŽNICA Pijan se zabio terencem u automobil, poginula 18-godišnja rukometašica

Prešao je na suprotnu stranu ceste

Županijsko državno odvjetništvo u Splitu podiglo je optužnicu protiv 45-godišnjaka za izazivanje prometne nesreće u kojoj je smrtno stradala 18-godišnja rukometašica Maja Zorica.

Nesreća se dogodila 8. rujna prošle godine u 18.35 sati na državnoj cesti D-1 u Dicmu. Optuženi je bio pijan, izmjereno mu je 2,2 promila alkohola. Vozeći iz smjera Sinja ka Splitu izgubio je kontrolu nad vozilom, terencem VW Touareg, prešao na drugu stranu ceste te udario u VW Polo. 

Mlada rukometašica u sudaru je zadobila višestruke teške tjelesne ozljede od kojih je preminula idućeg dana u KBC-u Split. Teške ozljede zadobile su i 25-godišnja vozačica te 17-godišnja suputnica.

Vaša reakcija na temu