Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Još dvojica privedenih zbog navijačkih nereda nakon utakmice s Dinamom, no tu nije kraj

Još dvojica privedenih zbog navijačkih nereda nakon utakmice s Dinamom, no tu nije kraj

Sumnjiče ih za izazivanje nereda i prisilu prema službenoj osobi

Tek što je 13 navijača Hajduka pušteno iz zatvora nakon 19 dana istražnog zatvora, splitska policija predala je još dvojicu pritvorskom nadzorniku uz kaznenu prijavu za izazivanje nereda i prisilu prema službenoj osobi.

Jedan je privedeni 25-godišnjak, a drugi je tri godine stariji. Kao i prvu skupinu navijača, u kojoj su prijavljena i trojica maloljetnika, sumnjiče ih za nerede nakon utakmice Hajduka i Dinama, kao i napad na policijske službenike.

Slijedi im ispitivanje u Državnom odvjetništvu, još nije poznato hoće li i za njih tražiti istražni zatvor, no sasvim sigurno ovo nije konačan broj privedenih zbog nereda nakon utakmice. U policiji i dalje provode kriminalističko istraživanje te im je, kako doznajemo, 'zanimljivo' još nekoliko osoba.

Vaša reakcija na temu