Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
VIDEO Maturantice splitske Obrtničke škole objavile snimku koja je postala viralna

VIDEO Maturantice splitske Obrtničke škole objavile snimku koja je postala viralna

Modni tehničari pokazali su kako izgleda njihov dan u školskim klupama

Maturantice Obrtničke škole Split snimile su video u kojem objašnjavaju kako izgleda jedan njihov dan u školskim klupama. Modne tehničarke i njihova razrednica Zinka Žužul Vrdoljak inspirirane su bile TikTok trendom, a kroz nekoliko viralnih sekundi objasnile su budućim učenicama kako izgleda jedan njihov dan. Simpatični video na društvenim mrežama u kratkom vremenu skupio je na tisuće lajkova.

- Mi smo modni tehničari i naravno da dolazimo sređeni u školu. Mi smo modni tehničari i naravno da me sve prijateljice pitaju da im sašijem haljinu po mjeri. Mi smo modni tehničari i naravno da volimo svoju struku - poručile su, između ostalog, maturantice koje će nakon završetka srednje škole biti itekako tražene na tržištu rada.

Modni tehničar samostalno i kao dio tima konstruktora, modelira i izrađuje te promovira i prodaje odjevne, tekstilne i druge modne proizvode. Program je kreativan i dinamičan, potiče sklonost kreiranja odjeće i omogućuje realiziranje vlastitih kreacija. Uključuje računalnu konstrukciju odjeće i obradu ostalih stručnih predmeta uz  korištenje specijaliziranog software-a - otkrivaju iz škole. 

Kažimo još i kako će 18. svibnja ispred HNK Split bit će predstavljanje srednjih škola Splitsko-dalmatinske županije, a ove kreativne učenice će tom prigodom održati modnu reviju.

Pogledajte video koji je u manje od 24 sata pogledalo preko 80 tisuća ljudi.

@fotosessionobss #fyp#foryourpage #viraltiktok #viralvideo #obrtnickaskola #modnitehnicari#fashiontiktok #split#fashiondesign #fashiodesignstudent #slay original sound - fotosessionobrtnicka
Vaša reakcija na temu