Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović Opara o gužvama: Di su sad oni genijalci koji su mi odbili Masterplan i rugali mi se zbog mosta preko Kaštelanskog zaljeva?

Opara o gužvama: Di su sad oni genijalci koji su mi odbili Masterplan i rugali mi se zbog mosta preko Kaštelanskog zaljeva?

'Eto, malo se zapitajte dok ste u koloni'

Bivši splitski gradonačelnik Andro Krstulović Opara osvrnuo se na ogromne gužve koje se svakog dana stvaraju na ulazu u Split.

'Ne, ne triba nama Most Sv. Dujma od Kopilice do Brižina u Sućurcu, ne, ne triba nama Master plan Kopilice i Istočne obale kojega je podržala cijela Vlada i EBRD, ne, ne triba nama željeznica od Trajektne luke do Zračne luke...

Naravno da ne triba. To san ja bija onako izmislija jer mi je došlo. Samo me zanima di su sad oni genijalci koji su mi odbili Master plan, sprdali se sa Željeznicom do Zračne luke i rugali mi se sa zamisli o mostu priko Kaštelanskoga zaljeva.

Grade stadione, PRovski se kite tuđin perjen, trguju saborska mista u zagrebačkoj izbornoj jedinici, drugi su upropastili partiju u Splitu i predali je Puljku, treći minjaju imena od retaja stranki i pokušavaju nešto s koalicijama ali im ne ide, četvrti plaća sage u nastavcima u dnevnoj novini, peti agitiraju za drugu stranku a ne za 'svoju', oni tamo čelnik filozofira i dalje i navodno ratuje sa županom...

Eto, malo se zapitajte dok ste u koloni.

Usput, kolona je zato jer se gradi u Solinu, ali i u  Mravincima i to kao dio zaobilaznice čija gradnja je dogovorena na sjednici Vlade RH u Splitu koju sam organizirao na početku svojega mandata', napisao je Opara.

Vaša reakcija na temu