Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
OVO SE NE PROPUŠTA Poseban popust za one koji do 1. lipnja rezerviraju salu za vjenčanja Mr & Mrs
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

OVO SE NE PROPUŠTA Poseban popust za one koji do 1. lipnja rezerviraju salu za vjenčanja Mr & Mrs

Još je ostalo nekoliko slobodnih termina u ovoj godini, vrijeme je da rezervirate datum u 2025.

Mr & Mrs sala za vjenčanja poručuje budućim mladencima da na vrijeme rezerviraju datum. Još je ostalo samo nekoliko slobodnih termina u 2024., a već treba zabilježiti dan ako je vjenčanje u idućoj godini. Poznati ugostiteljski objekt u Kaštel Sućurcu organizira sve vrste proslava, a nude i posebnu akciju: svi koji rezerviraju do 1. lipnja 2024. imaju popust od 10 posto za 2024. godinu, a za 2025. im je cijena po osobi 49 eura. Za očekivati je da će cijena rasti, pa je pametno odmah rezervirati po aktualnim uvjetima.


- Neka vaše vjenčanje postane nezaboravno iskustvo za vas i vaše goste. Naša sala osigurava savršenu atmosferu s kapacitetom od 130 do 250 uzvanika uz osigurani parking. Ne čekajte, rezervirajte odmah svoje mjesto pozivom na 091 317 3005 - poručili su.

Nude i predsvadbeni catering, odnosno kompletnu organizaciju ugostiteljstva za vjenčanja na otvorenom.




Vaša reakcija na temu