Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović Danijela Martinović novom pjesmom koju će premijerno izvesti u Lisinskom slavi snagu Dalmatinki

Danijela Martinović novom pjesmom koju će premijerno izvesti u Lisinskom slavi snagu Dalmatinki

Stihove je napisao Nenad Ninčević

'Pjesmu 'Žena' posvećujem svim ženama. Ženama svih životnih dobi i vjerujem da nema nijedne koja se u njoj neće pronaći na neki način. Otpjevala sam je iz srca za sve nas. U moj život došla je kao i većina lijepih okolnosti koje su mi se dogodile posljednjih godina - potpuno neočekivano', rekla je Danijela o novoj pjesmi koju će po prvi put uživo izvesti na koncertu u Lisinskom 15. svibnja. 

Ulaznice za ovaj koncert mogu se kupiti na blagajni Koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog ili klikom na prodajno mjesto ulaznice.hr.

Pjesma 'Žena' oda je ženskoj snazi, a kao Dalmatinka, Danijela uvijek ističe kako je snaga dalmatinskih žena svevremenska inspiracija i izvor divljenja.

'Snaga žene je u njezinoj tajanstvenosti, krhkosti, nježnosti, intuitivnosti, pameti, snalažljivosti, instinktu… Narod kaže da se na muci poznaju junaci, a ja kažem na muci se poznaju i junakinje. Junakinje su bile naše none, a junakinje smo danas i sve mi. Jer danas biti žena pred koju se stavljaju brojni izazovi, a u svakom od njih traži se da bude najbolja - junački je čin. Žena zna kako kroz patnje i sudare života oformiti osobnost. Žene su se dokazale i u dobru i u zlu, u mogućim i potpuno nemogućim situacijama pokazujući svoju nadljudsku energiju i snagu', izjavila je Danijela.

Muziku, aranžman i produkciju pjesme 'Žena' potpisuje cijenjeni slovenski autor Raay, a stihove je napisao jedan od najvećih hrvatskih tekstopisaca i skladatelja, Splićanin Nenad Ninčević.

Danijela je ovih dana u zadnjim pripremama za koncert u Lisinskom kojemu se posebno raduje te ističe: 'Svima nama glazbenicima užitak je stati pred svoju publiku na bilo kojoj lokaciji, no koncert u tom hramu kulture, ipak je poseban doživljaj i ja se zaista divno osjećam na toj pozornici. Veselim se jer znam da će u publici biti i mnoštvo mojih dragih prijatelja koji dolaze iz Splita, a računam i da će moji Dalmatinci koji žive u Zagrebu - doći i najglasnije pjevati sa mnom'.

Vaša reakcija na temu